Меню

Концепція кухні ресторану «Бахус» – представити традиційні українські страви у поєднанні з мистецтвом європейської гастрономії. Зверніть увагу на розділ «Фондю» та «Страви на розпеченому камені». Також можливе замовлення фуршетів.

 Холодні закуски та салати (меню із 47 страв)

 Особливо рекомендуємо:

- закуску «Бахус» (млинці із в’яленими помідорами та рукколою, млинці з лососем та ікрою та ін.);

- мариновані білі грибочки;

- персики з горіхово-часниковою начинкою;

- рибний салат «Аріадна»;

- м’ясний салат «Пенелопа».

 Гарячі закуски та супи (22 страви)

 Особливо рекомендуємо:

- копчену перепілку;

- тигрові креветки з овочами;

- язик-гриль під соусом;

- грибний крем-суп із трюфельною олією;

- гострий грецький суп.

 Страви з риби, птиці, телятини та свинини (28 страв)

 Особливо рекомендуємо:

- щуку, тушковану з овочами;

- смажені карасики;

- медальйони із курки, фаршировані чорносливом, під вершковим соусом;

- телятину під вишневим соусом;

- м’ясо «Бахус».

 Фондю (4 страви)

 - із куркою;

- з телятиною;

- зі свининою;

- асорті.

 Страви на розпеченому камені (4 страви)

 - куряче філе на вулканічному камені;

- свинина на вулканічному камені;

- телятина на вулканічному камені;

- м’ясне асорті на вулканічному камені.

 Гарніри, страви із борошна (13 страв)

 Особливо рекомендуємо:

- бануш із бринзою та шкварками;

- картопля, запечена в беконі;

- фарфале з лососем.

 Банкетні страви (34 страви)

 Особливо рекомендуємо:

- мариновані лігуміни;

- фарширована щука;

- качка, запечена з яблуками;

- рулька по-баварськи;

- перепілка на мангалі;

- шашличне асорті.

 Десерти (15 страв)

 Особливо рекомендуємо:

- шоколадний фондан з морозивом;

- морозиво у фритюрі;

- шоколадне фондю;

- млинці з фруктами.