Меню
Концепція кухні ресторану «Бахус» – представити традиційні українські страви у поєднанні з мистецтвом європейської гастрономії. Зверніть увагу на розділ «Фондю» та «Страви на розпеченому камені». Також можливе замовлення фуршетів.
Холодні закуски та салати (меню із 47 страв)
Особливо рекомендуємо:
- закуску «Бахус» (млинці із в’яленими помідорами та рукколою, млинці з лососем та ікрою та ін.);
- мариновані білі грибочки;
- персики з горіхово-часниковою начинкою;
- рибний салат «Аріадна»;
- м’ясний салат «Пенелопа».
Гарячі закуски та супи (22 страви)
Особливо рекомендуємо:
- копчену перепілку;
- тигрові креветки з овочами;
- язик-гриль під соусом;
- грибний крем-суп із трюфельною олією;
- гострий грецький суп.
Страви з риби, птиці, телятини та свинини (28 страв)
Особливо рекомендуємо:
- щуку, тушковану з овочами;
- смажені карасики;
- медальйони із курки, фаршировані чорносливом, під вершковим соусом;
- телятину під вишневим соусом;
- м’ясо «Бахус».
Фондю (4 страви)
- із куркою;
- з телятиною;
- зі свининою;
- асорті.
Страви на розпеченому камені (4 страви)
- куряче філе на вулканічному камені;
- свинина на вулканічному камені;
- телятина на вулканічному камені;
- м’ясне асорті на вулканічному камені.
Гарніри, страви із борошна (13 страв)
Особливо рекомендуємо:
- бануш із бринзою та шкварками;
- картопля, запечена в беконі;
- фарфале з лососем.
Банкетні страви (34 страви)
Особливо рекомендуємо:
- мариновані лігуміни;
- фарширована щука;
- качка, запечена з яблуками;
- рулька по-баварськи;
- перепілка на мангалі;
- шашличне асорті.
Десерти (15 страв)
Особливо рекомендуємо:
- шоколадний фондан з морозивом;
- морозиво у фритюрі;
- шоколадне фондю;